Online – Pszichológiai tanácsadás Interneten keresztül

Az Internetes (vagy online) pszichológiai tanácsadás megadja a lehetőséget arra, hogy akkor is segítséget kapjon, ha bármilyen okból nem lenne arra lehetősége, hogy személyesen eljöjjön valamelyik irodánkban, de éppen valamilyen krízishelyzetbe került: elakadt életében és segítségre, párkapcsolati, vagy gyermeknevelései tanácsadásra van szüksége. Az Internetes pszichológiai tanácsadás azonban nem tudja teljesen helyettesíteni a személyes terápia légkörét.

 

online-pszichologiai-tanacsadasMikor ajánljuk?

Ha nem tudja megoldani vagy a munkája miatt nincs ideje, lehetősége felkeresni valamelyik irodánkat, de azonnali segítségre van szükséged.

Külföldön él, és magyar anyanyelvű szakember segítségére lenne szüksége, esetleg kis településen lakik, és csak így lehet felvenni a kapcsolatot az Ön által kiválasztott pszichológussal.

Mozgásában korlátozott, vagy tart esetleg a személyes találkozótól és komfortosabban érzi magát, ha a konzultáció ideje alatt is a jól ismert tárgyak, környezet veszi körül.

 

Mi a módja az Internetes tanácsadásnak?

Az Interneten keresztül a pszichológus, egy előre leegyeztetett alkalmazás segítségével (Például, Skype, Facetime, Viber, stb.) felveszi Önnel a kapcsolatot. A személyes kontaktus a számítógép, telefon, vagy tablet webkameráján keresztül történik. Ettől kezdve az ülések menetrendje teljesen megegyezik azzal, mintha személyes találkozó jött volna létre.

 

Milyen módon vehető igénybe a szolgáltatás?

Írjon egy rövid e-mailt, vagy jelentkezzen be közvetlenül az Önnek szimpatikus pszichológusunknál telefonon.